Wat mensen zeggen over Siegelinde

Referenties

“Voor ik startte bij Siegelinde zat ik er praktisch (voor de zoveelste keer op rij) eronderdoor. Ik was bezig met het uitstippelen en volgen van mijn droom, maar op de één of andere manier lukte me dit niet alleen. Althans dat dacht ik. Sinds ik de 8 weken workshop heb gevolgd bij Siegelinde is mijn leven helemaal veranderd in de positieve zin. Zo heb ik geleerd dat ikzelf mijn grootste obstakel ben, meer specifiek mijn gedachten. Mijn onderbewustzijn en dus mijn gedachten zaten vol met vastgeroeste rolpatronen, gewoontes, overtuigingen die me niet meer diende en me tegenhielde om werkelijk voor mijn droomleven te gaan.
Op korte tijd heb ik zoveel inzicht en praktische tools geleerd dat ik mijn eigen onderbewustzijn stap voor stap kon aanpakken. En het werkte! We moesten ons ideaal droomsenario opschrijven dat we een jaar later wilde bereiken, volledig out of the box denken zonder beperkingen of het werkelijk mogelijk is. Resultaat? Na 6 maanden leefde ik al exact het leven zoals ik het me toen voorstelde in mijn dromen. Ik ga voor mijn passie en ik heb mezelf op nummer één leren plaatsen. Duizendmaal dank aan Siegelinde, deze ervaring zal me altijd bij blijven. Ik ga nooit meer terug naar mijn oude leven.

MARIEKE LIPPENS


Siegelinde, je bent een top dame. Je hebt mij super goed geholpen en ben blij dat ik nu een andere kijk heb op alles, waardoor ik me super gelukkig voel…bedankt voor je hulp, tijd en luisterend oor…
PEGGY VERDONK

Ik heb me ingeschreven voor de workshop "Laat jouw zelfvertrouwen je wel eens in de steek".  Na mijn scheiding heb ik verschillende stappen genomen om angsten te overwinnen en sterker te worden als persoon. Ik kampte met een slecht zelfbeeld en heb dit toch kunnen verbeteren, maar ik had het nog altijd moeilijk om mijn mening uit te spreken in groep, of me niet schuldig te voelen als ik eens voor mezelf koos. Ik zat nog met drempels waar ik niet over geraakte. Deze workshop heeft me veel inzicht gegeven en tools om verder te groeien.  Sieglinde stelt je op je gemak en helpt je bij het doorlopen van de verschillende stappen.  Het blijft een  werk van elke dag maar dankzij deze workshop begrijp ik waarom ik bv onzeker bent in groep en hoe ik dit kan aanpakken.  Ik kan het iedereen aanraden die open staat om naar zichzelf te kijken en verder te groeien.
A M

"Ik heb veel aan ‘ je wordt wat je denkt’.
Ik heb nieuwe inzichten gekregen, en ben op een andere manier naar mezelf gaan kijken. Ik denk na over hoe ik me voel, en over de gevoelens die bij me naar boven komen bij een gebeurtenis. Ook ben ik meer gaan leven vanuit het positieve van elke gebeurtenis.
En te denken vanuit vertrouwen in plaats van uit angst. Siegelinde heeft zoveel begrip en is enorm inlevend. Ze maakt tijd om naar je te luisteren. Je komt in de groep te weten dat je niet alleen bent met problemen en je haalt veel uit de verhalen van anderen.
Kortom een echte aanrader voor mensen die er even onder door zitten en in de toekomst anders willen reageren op iets dat gebeurt.
SANDRA VDV

Dank je wel voor jou wijsheid...warmte...inzicht...en zoveel dingen meer ....ik lig in mijn bedje met zo'n fijn gelukmakend gevoel ...wat ben ik blij met jou workshops ....maateke je doet dat zo goed en juist ...ik hang aan je lippen... Bedankt ook voor jou mooie brief...het betekent veel voor mij. Tot snel en thanks voor zoveel ...love you ( heel oprecht)
PAULETTE DALEMANS

Ik heb deze voormiddag je online cursus bekeken.  
Ik vind hem super. Het is ook heel aangenaam om naar je stem te luisteren, ik word daar ook al rustig van. 

Je merkt dat je dit met heel veel passie doet en dat heeft een weerslag op hoe ik me voel na het bekijken maw ik voel me ook supergoed.  De tools die je aangeeft zijn heel duidelijk en gemakkelijk te gebruiken.

Ik heb jou als mind coach (en als vriendin) in mijn hart gesloten.  

Winnie



Ik heb de laatste tijd jou al zo dikwijls bestoeft tegen mensen en dikke mercikes jouw richting op gestuurd. Zonder jou had ik dit niet zo goed en snel kunnen uitvoeren. En ik weet dat ik het allemaal zelf heb gedaan 😉, maar ik wil echt dat je weet dat je een life saver bent. Jij hebt mij op het juist pad en in de juiste richting gezet. En de straffe madam die in mij nog ergens zat terug naar boven gehaald. Dikke dikke merci. 🫶💝😍🥰

Veerle
>